Lönedag

Hejsan. Nu var det ett tag sen, hoppas ni mår bra. Idag har det varit en bra dag. Började med lite jobb, sedan lite shopping och avslutade med middag på stan med familjen. Mysigt :)


19 februari

Hej! Vilket fin och lugn tisdag vi har idag och den är mycket bättre när jag är ledig. Wiie. Så just nu sitter jag i soffan, kollar på en gammal Beck film och har ätit lite chips. Vad jag mer ska göra idag det är helt oplanerat så jag får helt enkelt se, hoppas min kära sambo kommer hem med någon överraskning. Hoppas ni får en fin fortsatt dag

17 februari

Hey! Sitter just nu på jobbet och väntar på att få börja, så kul.. Vem vill jobba på en söndag??


14/andra

en liten bild från tidigare idag.

Kom igen!

Nu kan du vara med och tävla om att bli veckans blogg, det enda du behöver göra är att gå in HÄR, kommentera "jag är med" och hoppas på att just du vinner! Lycka till :)

10 febrruari

Hej allihop, hoppas ni har haft en bra helg. Idag är det en sån där bakissöndag eftersom jag var ute med mina underbara vänner igår, vi hade mycket trevligt men det märks idag. hihi. lite senare ska jag och min sambo iväg och kolla på bio, vi ska se den svenska filmen ego. jag har hört mycket gott om den filmen så hoppas jag tycker likadant. Ha en fortsatt sfin söndag! :)

Rutigt

Idag bär jag skogshuggarskjorta, från gina.


Keep clam and drink vodka

Gokväll. Ledig tisdag, bara att tacka. Jag har hunnit med så mycket idag, är helt slut. Och vilken tur att min kära sambo och sängen väntar på mig då. Stan med min underbara Felicia, fika med mamma och sedan ett härligt träningspass och simning som avslut. Både kroppen och knoppen är helt slut så god natt sötisar!


4 februari

Ny vecka, nya mål. Så töntigt men sant.
Har precis vinkat av min syster och ska snart iväg till sambos syster för att måndagsfika lite. Annars har jag varit ledig idag vilket har varit väligt skönt med tanke på att jag jobbade natt i helgen.

RSS 2.0